Ga naar mijn aanbiedingen

Aanbod

Tags
kinderopvangkindkinderdagverblijfbuitenschoolse kinderopvangbuitenschoolse opvang
Rubriek of categorie
Gezin met jonge kinderen (0-3)
Gezin met kleuters (3-6)
Gezin met lagere schoolkinderen (6-12)
Opmerking
Partner
Lengtegraad
51.301
Breedtegraad
4.511

Prijs

Eén kind in de opvang:de prijs per begonnen half uur is € 1,02 Vanaf meerdere kinderen in de opvang, wordt er 25% in mindering gebracht ten opzichte van het bovenvermelde tarief.De prijs per begonnen half uur wordt dan € 0,77

Waar


Het Heiken 47

2930

Brasschaat

Wanneer

'Vanaf 7 uur ’s ochtends kan uw kind bij IBO Driehoek terecht. Onze begeleiders brengen de kinderen tijdig naar school.
Na de schooluren halen de begeleiders uw kind af aan de school. Voor sommige locaties gebeurt dat per busje.
Op woensdagnamiddag voorziet IBO Driehoek opvang tot 18u.

Wat meebrengen

Details

In de IBO-werkingen vangt een gekwalificeerd team van begeleiders uw kind op. De plaatselijk verantwoordelijken ondersteunen hen hierbij organisatorisch en administratief.
Kinderen groeien, ontwikkelen zich en verrijken hun wereld. Bij deze ontwikkeling komen hun aanleg en temperament naar boven. Wij willen voor alle kinderen een omgeving bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en voelen ons daar ook verantwoordelijk voor.
Om zich goed te kunnen ontwikkelen hebben kinderen een sfeer van vertrouwen en veiligheid nodig. Dit willen wij bieden, samen met respect voor de eigenheid en achtergrond van elk individu. Wij willen dat de kinderen zich in onze opvang “thuis” voelen. Een plaats waar zij welkom zijn, zich geborgen en begrepen voelen. Een plek waar zij kunnen leren met andere kinderen en volwassenen een band op te bouwen. Waar zij uitdagingen krijgen en verschillende (spel-)activiteiten kunnen ondernemen en nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Wij bieden mogelijkheden aan die de sociale-, emotionele-, motorische- en cognitieve ontwikkeling stimuleren.
De begeleiders bieden de kinderen activiteiten aan op vaste momenten waarvoor de keuze om deel te nemen bij de kinderen ligt. De begeleiders trachten hen wel hiertoe te motiveren. Daarnaast kunnen zij vrij spelen tijdens een ‘vrij spel moment’. Uiteraard hebben de kinderen inbreng voor de activiteiten en kunnen zij andere voorstellen aanbrengen.

Brochure

Contact

Jaimy Severin

tierlantijn.driehoek@olo.be

0488 296 786

Het Heiken

2930

Brasschaathttp://www.tierlantijn.be/ibo-driehoek
CONTACTEER DE AANBIEDER
Uw bericht wordt verstuurd. Wij contacteren u binnenkort.
Er is een fout gebeurd bij het doorsturen van uw aanvraag! Gelieve het later opnieuw te proberen of contacteer de website beheer (contact formulier in de footer).

Ga naar mijn aanbiedingen